תפריט

ד"ר איילת לנדאו, יועצת לבוגר וחטיבה בקוגניציה - Cogbaadviser@mail.huji.ac.il

פרופ' הילה יעקובסון, יועצת למוסמך - Hilla.jacobson@mail.huji.ac.il

גב' זיוה רחמין, מזכירת החוג - טלפון: 02-5883758, zivara@savion.huji.ac.il, ימים א' - ה ' 10:00-13:00

הרשמה לתואר מוסמך – מ"א

ההרשמה למוסמך נמצאת בעיצומה! ניתן להגיש בקשות עד לתאריך ה-31.8.17.

על הפניה להרשמה לתואר שני בחוג למדעי הקוגניציה לכלול:

1. טופס הרשמה
  2. גיליון ציונים מהתואר הראשון.
  3. מכתב פניה קצר (בין עמוד לשניים) המפרט את הרקע להתעניינותך בלימודי תואר שני בקוגניציה (אנא הימנע/י מהצהרות כגון "מדעי הקוגניציה הוא תחום מעניין"), תחומי עניין ספציפיים, מנחה/ים פוטנציאלי/ם. בנוסף, אנא תאר/י במכתב כל ניסיון מחקרי קודם שיש לך (עבודה כעוזר/ת מחקר, עבודות סמינריוניות וכו').
  4. מומלץ להגיש מכתב המלצה של המנחה המיועד. צירוף מכתב זה לבקשה ישפר סיכויי קבלה בעת בחינת נתוני הקבלה.

הקבלה לתכנית הינה תחרותית, על בסיס ציונים ומכתב הפניה. עדיפות ניתנת למועמדים בעלי נסיון מחקרי, ו/או מועמדים שיצרו קשר עם מנחה ויש להם רעיונות לנושא מחקר. עדיפות זו מבוססת על היות תכנית המוסמך בקוגניציה תכנית אישית, שאינה מספקת מסגרת לימודים "חיצונית", כזו שאינה מבוססת על תכנית לימודים שהסטודנט יוצר עם המנחה.

רשימה חלקית של אנשי סגל השייכים או מקושרים לחוג למדעי הקוגניציה נמצאת תחת אנשים ותחת מעבדות. אך ניתן לשתף פעולה עם חוקרים נוספים מהאוניברסיטה העברית, ובפרט שתחום מחקרים נושק לקוגניציה.

דוגמאות לכותרים של עבודות שנכתבו במסגרת התכנית מופיעות באתר החוג.

את החומר נא לשלוח לזיוה, החוג למדעי הקוגניציה, פקולטה למדעי הרוח, האוניברסיטה העברית, הר הצופים, ירושלים, מיקוד: 91905.

תלמידים שאינם בוגרי האוניברסיטה העברית חייבים להירשם גם במשרד לקבלת תלמידים (מלק"ת). ניתן להירשם גם דרך אתר האינטרנט של האוניברסיטה שכתובתו: www.huji.ac.il .

תלמדים שסיימו את לימודי התואר הראשון באוניברסיטה העברית לפני 1976 חייבים להירשם גם במשרד לקבלת תלמידים.

תלמידים שסיימו את לימודי התואר הראשון בחו"ל יירשמו בבית הספר לתלמידים מחו"ל – בנין בויאר, הר-הצופים (טלפון: 02-5882607).

תלמידי האוניברסיטה העברית חייבים בדמי הרשמה. "שובר דמי רישום" ניתן לקבל במזכירות התלמידים של הפקולטה.

לייעוץ והכוונה מומלץ לפנות לפרופ' הילה יעקובסון, יועצת למוסמך - Hilla.jacobson@mail.huji.ac.il, קבלת קהל בתיאום מראש.

מזכירות החוג פתוחה ימים א-ה בין השעות 10-13, במתחם אוסטרליה, קמפוס הר-הצופים. טלפון: 02-5883758

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה.