ד"ר איילת לנדאו, יועצת לתואר בוגר וחטיבה בקוגניציה - cogBAadviser@mail.huji.ac.il

פרופ' יונתן לוינשטיין, יועץ לתואר מוסמך -yonatan.loewenstein@mail.huji.ac.il

גב' זיוה רחמין, מזכירת החוג - טלפון: 02-5883758, zivara@savion.huji.ac.il, ימים א-ה 10:00-13:00

הרשמה לתואר מוסמך

ההרשמה למוסמך נמצאת בעיצומה! ניתן להגיש בקשות עד לתאריך ה-31.8.18.

אופן הרישום ללימודי מוסמך בקוגניציה

תחילה יש להירשם ללימודי מוסמך באתר הרישום של האוניברסיטה.

במקביל, יש לשלוח למזכירות החוג לקוגניציה פניה עם בקשה להירשם לתואר שני בחוג. על הבקשה לכלול את המסמכים הבאים:

1. טופס הרשמה ללימודי מוסמך
  2. גיליון ציונים של התואר הראשון
  3. מכתב פניה קצר (בין עמוד לשניים) המפרט את הרקע להתעניינותך בלימודי תואר שני בקוגניציה (אנא הימנע/י מהצהרות כגון "מדעי הקוגניציה הוא תחום מעניין"), תחומי עניין ספציפיים, מנחה/ים פוטנציאלי/ם. בנוסף, אנא תאר/י במכתב כל ניסיון מחקרי קודם שיש לך (עבודה כעוזר/ת מחקר, עבודות סמינריוניות וכו').
  4. מומלץ להגיש מכתב המלצה של המנחה/ים המיועד/ים. צירוף מכתב זה לבקשה ישפר סיכויי קבלה בעת בחינת נתוני הקבלה.

הקבלה לתכנית הינה תחרותית, על בסיס ציונים בתואר ראשון ומכתב הפניה. עדיפות ניתנת למועמדים בעלי נסיון מחקרי, ו/או מועמדים שיצרו קשר עם מנחה ויש להם רעיונות לנושא מחקר. עדיפות זו מבוססת על היות תכנית המוסמך בקוגניציה תכנית אישית, שאינה מספקת מסגרת לימודים "חיצונית", כזו שאינה מבוססת על תכנית לימודים שהסטודנט/ית יוצר/ת עם המנחה.

רשימה חלקית של אנשי סגל השייכים או מקושרים לחוג למדעי הקוגניציה נמצאת תחת התפריטים "אנשים" ו"מעבדות" באתר זה. ניתן לשתף פעולה עם חוקרים נוספים מהאוניברסיטה העברית, ובפרט כאלו שתחום המחקר שלהם נושק לקוגניציה.

כותרים של עבודות גמר שנכתבו במסגרת לימודי המוסמך בחוג ניתן למצוא כאן.

שימו לב: הרישום ללימודי מוסמך באתר האוניברסיטה ותשלום דמי ההרשמה הם תנאי הכרחי בכדי להגיש מועמדות ללימודי המוסמך בחוג לקוגניציה, אך אינם מבטיחים את הקבלה לחוג.

את החומר נא לשלוח לזיוה, מזכירת החוג לקוגניציה, במייל: zivara@savion.huji.ac.il
או בדואר: החוג למדעי הקוגניציה, הפקולטה למדעי הרוח, האוניברסיטה העברית, הר הצופים, ירושלים, מיקוד: 91905

הערות

תלמידים שאינם בוגרי האוניברסיטה העברית חייבים להירשם גם במשרד לקבלת תלמידים (מלק"ת). ניתן להירשם דרך אתר האינטרנט של האוניברסיטה: www.huji.ac.il

תלמדים שסיימו את לימודי התואר הראשון באוניברסיטה העברית לפני 1976 חייבים להירשם גם במשרד לקבלת תלמידים.

תלמידים שסיימו את לימודי התואר הראשון בחו"ל יירשמו בלינק הזה, או בבית הספר לתלמידים מחו"ל - בנין בויאר, הר-הצופים (טלפון: 02-5882607).

תלמידי בוגר באוניברסיטה העברית הנרשמים לתואר מוסמך חייבים בדמי הרשמה. "שובר דמי רישום" ניתן לקבל במזכירות התלמידים של הפקולטה.

לפרטים נוספים

לייעוץ והכוונה מומלץ לפנות לפרופ' פרופ' יונתן לוינשטיין יועץ החוג למוסמך  yonatan@huji.ac.il.

מזכירות החוג פתוחה ימים א-ה בין השעות 10:00-13:00, במתחם אוסטרליה, קמפוס הר-הצופים, טלפון: 02-5883758

נשמח לעמוד לרשותכם בכל שאלה!