יועצת לתואר בוגר וחטיבה בקוגניציה: ד"ר איילת לנדאו

corona

תנאי קבלה לחוג בתקופת הקורונה

אפריל 20, 2020

מועמדים לחוג שימו לב, אין שינויים  בתנאי הקבלה למדעי הקוגניציה. הקבלה דורשת ממוצע בגרות ופסיכומטרי.

פטור מפסיכומטרי ניתן רק למועמדים עם ממוצע בגרות גבוה ביותר. (ויש גם להוכיח רמת אנגלית לצורך קבלה).

לגבי הפסיכומטרי- כוונת המרכז הארצי לקיים את מועד אפריל שנדחה, בתאריך המוקדם ביותר האפשרי. המועד יתקיים בנוסף למועד יולי ולא במקומו*

רועי שולמן שלנו - אלוף העולם!

ינואר 14, 2019

נבחרת הדיבייט של האוניברסיטה בראשות רועי שולמן, סטודנט מהחוג לקוגניציה, ואילאי קרשטדט, ניצחה באליפות העולם בדיבייט!

בתחרות שהתרחשה בדרום אפריקה השתתפו אוניברסיטאות רבות מכל רחבי העולם. הנבחרת מהעברית זכתה בקטגוריה "אנגלית כשפה שניה", לאחר גמר שעסק במתיחות הגזעית בדרא"פ.

רועי שולמן מתאר את הקשר בין דיבייט וקוגניציה, באומרו שהדיבייט "מפתח יכולות חשיבה וניתוח שהן קריטיות לתחום רב תחומי כמו קוגניציה, בו מצופה ממך להבין את הקשר וההשלכות של ממצאים נוירולוגיים על תיאוריות קוגניטיביות, לדוגמה".