ראשת החוג: פרופ' הילה יעקובסון-מיטל

ימים א-ה 10:00-13:00, טלפון: 02-5883758
zivara@savion.huji.ac.il

אירוע פתיחת שנה - החוג לקוגניציה

אירוע פתיחת השנה של החוג התקיים השנה באקדמיה למוסיקה ומחול.

הסטודנטים נהנו מאוכל מצוין, יין טוב, מתנות קטנות והופעה מדהימה של להקת המחול "מולטי".

על המופע:
מולטי הנה יצירת תיאטרון-מחול אשר בוחנת את המתח שבין הדרישה החיצונית והצורך הפנימי למִקְבּוּל (מולטיטסקינג, ריבוי-משימות) בחברה העכשווית לבין ההיתכנות או חוסר ההיתכנות של מצב זה. היצירה שואבת את מקורותיה ממחקרים פסיכו-נוירו-פיזיולוגיים ומשתמשת במסקנותיהם כחלק מהיצירה עצמה.

רועי שולמן שלנו - אלוף העולם!

נבחרת הדיבייט של האוניברסיטה בראשות רועי שולמן, סטודנט מהחוג לקוגניציה, ואילאי קרשטדט, ניצחה באליפות העולם בדיבייט!

בתחרות שהתרחשה בדרום אפריקה השתתפו אוניברסיטאות רבות מכל רחבי העולם. הנבחרת מהעברית זכתה בקטגוריה "אנגלית כשפה שניה", לאחר גמר שעסק במתיחות הגזעית בדרא"פ.

רועי שולמן מתאר את הקשר בין דיבייט וקוגניציה, באומרו שהדיבייט "מפתח יכולות חשיבה וניתוח שהן קריטיות לתחום רב תחומי כמו קוגניציה, בו מצופה ממך להבין את הקשר וההשלכות של ממצאים נוירולוגיים על תיאוריות קוגניטיביות, לדוגמה".

יום חמישי 14/6 בשעה 18:30 - אירוע סיום שנה רובוטי ומיוחד

בתאריך 14/6/2018 בשעה 18:30 יתקיים ערב סופשנה של החוג לקוגניציה, בבניין מנדל אשר על ראש פסגת הר הצופים.
בתכנית - ד"ר רועי צזנה, בהרצאה רובוטית במיוחד: להיות אופטימי - בזהירות
בואו לאכול, לשתות, לסכם שנה ולחזות בפלא!